ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

αποχεταυση υδρευση 1

ΥΔΡΕΥΣΗ -
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Εγκατάσταση αποχέτευσης σπιτιού.

Σε κάθε σπίτι-κτήριο συγκεντρώνονται και διοχετεύονται όλα τα απόβλητα μέσω των ειδικών σωληνώσεων, που ονομάζονται αποχετευτικό σύστημα συνολικά του κτηρίου. Τα απόβλητα αυτά καταλήγουν είτε στο δημόσιο αποχετευτικό σύστημα, είτε σε βόθρο. Το σύστημα αυτό διαχωρίζεται σε δύο μεγάλα συστήματα: την αποχέτευση των νερών της βροχής και την αποχέτευση των λυμάτων.

εγκατασταση
υδρευσησ

Εγκατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης.

Για την εγκατάσταση ύδρευσης σε κάθε κτήριο που προορίζεται για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, η εταιρία μας πραγματοποιεί όλες τις εργασίες για την ύδρευση του χώρου. Επιλέγονται ποιοτικές σωληνώσεις στην σωστή διάμετρο, συλλέκτες και όλα τα απαραίτητα υλικά ύδρευσης, αφού πρώτα έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες υδροληψίες.

αποχεταυση υδρευση
mpanio wc

Μπάνιο -
WC

Υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου.

Για την υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου που αφορά σωλήνες, θέρμανση και καλοριφέρ μπάνιου, πραγματοποιείται ο βέλτιστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ώστε η εγκατάσταση να γίνει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

KALORIFER

ΘΕΡΜΑΝΣΗ -
ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Εγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ.

Στην εγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ γίνονται τα περισσότερα λάθη που μελλοντικά θα σας κοστίσουν όχι μόνο χρήματα αλλά και ενέργεια. Για την εγκατάσταση του καλοριφέρ με εγγύηση αποτελέσματος και ποιότητα εργασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκευη διαρρωών

Εντοπισμός τυχόν διαροών.

Για να εντοπιστεί μία διαρροή σε ολόκληρο το οίκημα, χρειάζεται χρόνος και πάνω απ’ όλα πείρα. Μία αφανής διαρροή για παράδειγμα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί έγκαιρα από τον ιδιοκτήτη. Αν αντιμετωπίζετε και εσείς πρόβλημα με διαρροές, είμαστε δίπλα σας με πολλές μεθόδους επισκευής διαρροών, άριστης τεχνογνωσίας. Επισκευάζουμε διαρροές σε κτήρια και πολυκατοικίες, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

επισκευη διαρροών
εγκατασταση υδρορροών

Υδρορροές -
Λουκια

Εγκατάσταση υδρορροών.

Δραστηριοποιούμαστε στην εγκατάσταση και την επισκευή Υδρορροών, όλων των τύπων και για όλους τους χώρους. Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία σε υδρορροές αλουμινίου, υδρορροές χαλκού, υδρορροές inox και πλαστικών υδρορροών.

Οι τιμές μας στην εγκατάσταση ή επισκευή Υδρορροών είναι οι καλύτερες που μπορείτε να ακούσετε και η ποιότητα εργασίας μας άριστη.

Θερμοσιφωνας

Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Η Τοποθέτηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα Σε Ταράτσα (πολυκατοικία), Κεραμοσκεπή, Μπαλκόνι στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στη διάθεσή σας για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, ακόμα κι αν προϋπήρχε άλλος προηγουμένως. Όλες οι διαδικασίες γίνονται βάσει σχεδίου και με ορθό τρόπο, κατασκευάζοντας τη βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί ο ηλιακός.

τοποθετηση θερμοσιφωνα