Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια

Σχετικά

Η εταιρία μας που έχει έδρα της τη Σπάρτη Λακωνίας και δραστηριοποείται στο τομέα των κτιριακών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

  • Διαθέτουμε όλο το σύγχρονο εξοπλισμό την τεχνική εμπειρία 50+ ετών και πληρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις πάντα σε συνδιασμό συνεχούς επιμόρφωσης μέσω σεμιναρίων και καινοτόμων μεθόδων για τα υδραυλικά. Αναλαμβάνουμε την εύρεση και υλοποίηση λύσης για κάθε κτιριακή εγκατάσταση, από την πιο απλή βλάβη έως και την πιο εξεζητημένη κατασκευή.
  • Στοχεύοντας πάνω από όλα στην ποιότητα των εργασιών μας, στη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και στο πιο προσιτό κόστος κατά περίπτωση όπως οφείλει ο κάθε επαγγελματίας του κλάδου. Προσδοκούμε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.
  • Επιλέγουμε προμηθευτές και δημιουργούμε συνεργασίες με οίκους – εταιρίες προϊόντων κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και εξειδικευμένου προσωπικού αποκλειστικά με κριτήρια ανάλογα των απαιτήσεων και των στόχων της εταιρίας μας.
Τσουρούνης Γεώργιος,
Υδραυλικός
Γιατί να μας επιλέξετε

Που να βρω έναν καλό υδραυλικό;

Υπάρχουν πολλές υδραυλικές εργασίες που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, όπως  είναι να σφίξουμε μια βρύση. Κάποιες υδραυλικές εργασίες όμως, θα ήταν συνετό να μην τις προσπαθήσουμε καν να τις επιδιορθώσουμε μόνοι μας γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και καταστροφικό και στο τέλος να μας κοστίσει πολύ περισσότερο.

Εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος αξιόπιστο υδραυλικό που θα αναλάβει την υδραυλική εργασία σε χαμηλό κόστος και στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Για αυτό ακριβώς το λόγο, είμαστε εδώ με εγγύηση ποιότητας και χρόνια εμπειρίας!

Εγγύηση ποιότητας δουλειάς
Κάθε εγκατάστασή μας υδραυλικών έχει εγγύηση άψογης λειτουργίας. Τηλεφωνείστε μαζί μας για να σας δώσουμε την Οικονομική μας προσφορά
Ποιότητα
Στην αγορά μπορεί κανείς να βρει πολλούς φθηνούς υδραυλικούς, αλλά μην μείνετε μόνο στην τιμή που θα σας πουν. Συνυπολογίστε και το κόστος των υλικών και την ποιότητά τους, πριν καταλήξετε στην επιλογή του κατάλληλου υδραυλικού.
Εμπειρία
Η πολυετής μας εμπειρία (δεύτερη γενιά) εγγυάται την ποιότητα σε κάθε είδους εργασία.
Αξιοπιστία
Προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης. Η άμεση εξυπηρέτηση, η έγκαιρη προσέλευση στα ραντεβού μας καθώς και η επαγγελματική αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων, είναι η καθημερινότητα μας.
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρετούμε 24/7 σε όλη την περιοχή της Λακωνίας έχοντας έδρα την Σπάρτη.
Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη

Στόχος μας

Στόχος μας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που θα σας παρουσιαστούν.

Ένας καλός και έντιμος επαγγελματίας υδραυλικός θεωρείται εκείνος που ενημερώνεται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στα υδραυλικά συστήματα. Θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια για την εργασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας και θα κάνει ενδελεχή μελέτη ώστε να βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Αγαπάει και σέβεται τη δουλειά του, δεν κάνει δουλειές του «ποδαριού» και δε δέχεται να κάνει εκπτώσεις στη δουλειά του μέσω της χαμηλής ποιότητας των υλικών που θα χρησιμοποιήσει.

0 +
Χρόνια εμπειρίας
0 k
Ευχαριστημένοι πελάτες
0 η
Γενιά Υδραυλικών
0 k
Αλλαγές βρυσών