Σωληνώσεις αποχέτευσης Σπάρτη Λακωνία

Διαρροή του σωλήνα αποχέτευσης

Η διαρροή σε σωληνώσεις αποχέτευσης έχει δυσάρεστα αποτελέσματα, τόσο όσο αφορά στην υγεία μας αφού ο χώρος μας καταλύεται από οσμές οι οποίες δεν μπορούν να υποφερθούν, όσο και στη κατάσταση του σπιτιού μας, εφόσον υγρασίες και μούχλα παρουσιάζονται στους τοίχους.

Για να επισκευαστεί το πρόβλημα της διαρροής πρέπει αρχικά να εντοπίσουμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Είτε με θερμική κάμερα, η οποία βάση της αλλαγής της θερμοκρασίας στο σημείο οπού υπάρχει η διαρροή, μπορεί και ανιχνεύει το ακριβές σημείο που υπάρχει το πρόβλημα. Ο δεύτερος τρόπος είναι με ενδοσκοπική κάμερα, η οποία εισέρχεται μέσα στο σωλήνα και εντοπίζει το σημείο της σωλήνωσης που έχει ραγίσει ή σπάσει. Και οι δύο περιπτώσεις ανίχνευσης της διαρροής γίνονται χωρίς κανένα σκάψιμο.

Μετά τον εντοπισμό του προβλήματος, έρχεται η επισκευή. Και αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ο πρώτος και παραδοσιακός τρόπος είναι να σκαφτεί το σημείο όπου έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση του σωλήνα. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι μετά την επισκευή, θα πρέπει να κλειστεί και να σοβατιστεί η τρύπα που έχει ανοιχτεί και πολύ πιθανό να βαφτεί ή να τοποθετηθούν πλακάκια που μπορεί να έχουν σπάσει.

Ο δεύτερος τρόπος είναι επισκευή του σωλήνα εσωτερικά με ειδικό μηχάνημα, το οποίο εισέρχεται μέσα στον σωλήνα και επισκευάζει τον σωλήνα στο σημείο που έχει σπάσει ή ραγίσει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να σκάψουμε ή να προκαλέσουμε οποιαδήποτε ζημία στους τοίχους ή το δάπεδο.

Εάν ψάχνετε για υδραυλικό στην Λακωνία επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!